Espanjalaiskirurgit toiveikkaina – Fernando Alonson murtuma saattaa parantua Bahrainiin mennessä

© Kuva: Getty Images

Kaksinkertainen F1-maailmanmestari, Fernando Alonso, kolaroi torstaina auton kanssa. Onnettomuus tapahtui raporttien mukaan Luganon kaupungin lähellä Sveitsissä, paikallisen ruokakaupan parkkipaikalla. 39-vuotias Alonso oli liikkeellä polkupyörällä.

Vietettyään kolaria seuranneen yön sairaalassa, miehen tila on raporttien mukaan paranemaan päin. Lääkärit totesivat espanjalaisen saaneen leukaansa murtuman, mutta odottavat sen korjausoperaation mahdollistavan Alonson täyden palautumisen ennen kuuden viikon päässä olevaa alkavan kauden ensimmäistä osakilpailua Bahrainissa.

– Kun luu on saatu takaisin paikoilleen, se parantuu nopeasti. On realistista, että hän voisi tehdä rauhallisia harjoituksia, joissa osumakohta ei joudu kovaan rasitukseen, tohtori Julio Acero kertoi espanjalaisen Cope.es-sivuston mukaan.

– Murtuma saattaa olla parantunut jopa neljässä viikossa.

Kysyttäessä voisiko kypärän käyttäminen aiheuttaa Alonsolle kipuja, Acero kertoo uskovansa, ettei se ole suuri ongelma.

– Kunhan se saadaan päähän, se suojelee leukaa.

Alpine F1-talli kertoi aiemmin tällä viikolla odottavansa Alonson pystyvän ottamaan osaa jo tulevissa talvitesteissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.