Nico Rosberg ei vieläkään nosta entistä tallikaveriaan Lewis Hamiltonia kaikkien aikojen parhaaksi Formula 1 -kuljettajaksi. Rosberg pitää edelleen maanmiestään Michael Schumacheria Hamiltonia kovempana kuljettajana.

Hamilton nousi kauden 2020 aikana eniten Formula 1 -kisoja voittaneeksi kuljettajaksi ohi Schumacherin. Lisäksi Hamilton nousi saksalaislegendan kanssa tasoihin maailmanmestaruuksien määrässä, kun hän juhli uransa seitsemättä mestaruutta.

– Schumacher on ehdottomasti kaikkein monipuolisin kuljettaja kautta aikojen, Rosberg sanoi saksalaiselle Frankfurter-lehdelle.

– Sellaista tapaa, jolla hän lähestys tätä lajia, ei ole nähty toista kertaa Formula 1:ssä. Hän teki kaikkensa kehittääkseen itseään ja talliaan.

– Hamilton on puolestaan luonnonlahjakkuus. Hän istuu ratin taaksen on heti nopea, mikä on aika vakuuttavaa, Rosberg linjasi.

Rosbergin ja Hamiltonin välit tulehtuivat täysin kauden 2016 aikana, kun he olivat vielä tallikavereina Mercedeksellä. Kausi päättyi Rosbergin maailmanmestaruuteen ja eläköitymiseen.

Lähde: Inside Racing