Lewis Hamilton on tyytyväinen päätökseensä lähteä McLarenilta – ”Olisin voittanut urallani vain yhden mestaruuden”

© Kuva: Getty Images

Seitsemännen maailmanmestaruutensa viime kaudella voittanut Lewis Hamilton kommentoi vaihtoaan Mercedekselle tuoreessa haastattelussa.

Hamilton vaihtoi lapsuudentallinsa McLarenin saksalaisvalmistajaan talvella 2013. Hamilton myöntää, että pohti päätöstä pitkään, sillä riskit huonosta autosta olivat olemassa.

– Minulla oli ajatuksia, kuten ”En tiedä, milloin tulen voittamaan seuraavan kerran”. Minun piti todella tehdä lista hyödyistä sekä haitoista, Hamilton kertoo RadeFans-sivuston mukaan.

– Mutta niin kuin Sennalla oli tapana sanoa: ”Jos et iske kiinni tilanteen auetessa, et ole enää kisakuljettaja”. Jos et ota elämässä riskejä, niin silloin poljet vain paikoillasi.

– Joten olisin voinut jäädä talliin, jossa vietin aikaa 13-vuotiaasta lähtien. Jälkiviisaana voin kuitenkin sanoa, että olisin voittanut siinä tapauksessa vain yhden mestaruuden 14 vuoden kilpailemisen jälkeen.

– Asiat tapahtuvat syystä. Olen todella tyytyväinen päätökseeni ja siihen, että otin sen hypyn tuntemattomaan. Haluan kiittää Ross Brawnia sekä Niki Laudaa siitä, miten he uskoivat minuun ja kykyihini.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.