F1-mestari Lewis Hamilton valotti hurjaa talvikauden kuntoharjoitteluaan – katso video

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton esitteli Instagramissa vuorikiipeilystä ja murtomaahiihdosta koostuvaa talvikauden kuntoharjoitteluohjelmaansa.

Parhaillaan uudesta jatkosopimuksesta työnantajansa Mercedeksen kanssa vääntävä brittitähti ei ole viettänyt aivan kaikkea aikaansa neuvottelupöydän ja paperitöiden ääressä.

Hamilton käyttää merkittävän osan jokaisesta päivästä huippu-urheilijan arkeen kuuluvan fysiikka- ja kuntoharjoittelun parissa.

Talvisin kuninkuusluokan seitsenkertainen MM-voittaja viihtyy kuntosalin lisäksi ulkona kestävyyskuntoaan hiomassa.

Englantilainen julkaisi Instagramissa videon, jossa hän kiipeää 3400 metriä korkealle lumiselle vuorelle ja kertoo tekevänsä heti perään kunnon hiihtolenkin. Sama yhtälö toistuu joka päivä.

– Rakastan korkeuksissa harjoittelua. Yritän löytää oikean tasapainon kestävyys- ja voimaharjoittelun välillä, Hamilton taustoitti ohjelmaansa.

– Sen lisäksi kulisseissa tehdään paljon töitä. Paljon liikkuvia osia, mutta halusin vain päivittää teille kuulumisiani. Minulla menee hyvin, olen terve ja henkisesti vahvana täällä omassa kuplassani, F1-kuski vakuutti.

Katso Hamiltonin treenivideo tämän linkin takaa


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.