F1-kisajärjestäjä ei usko Lewis Hamiltonin sopimukseen: ”Hän on yliarvioinut markkina-arvonsa”

© Kuva: Getty Images

Lewis Hamiltonin avoin sopimustilanne aiheuttaa edelleen harmaita hiuksia Mercedeksellä. Uutisoimme sunnuntaiaamuna Toto Wolffin hylänneen jo brittikuskin vaatimukset sekä sopimuksen pituuden että rahakkuuden suhteen. Tällä kertaa lisää myrskypilviä neuvotteluille povaa kolme kautta F1:ssä ajanut Hollannin osakilpailun järjestäjä, Jan Lammers.

– Voi olla, että Hamilton on yliarvioinut oman markkina-arvonsa, tai kenties aliarvioinut taloudellisen tilanteen maailmalla, Lammers pohtii

– Samaan aikaan uskon Mercedeksellä olevan moraalisia vaikeuksia oikeuttaa suuren sopimuksen tarjoamista Hamiltonille. Miten voit kertoa muille työntekijöille ja henkilökunnalle hänen saavan jättisopimuksen, kun muilla osastoilla ihmisiä on irtisanottava?

Lammers uskoo Mercedeksen pohtivan pitkään ja hartaasti, miten paljon lisäarvoa Hamilton loppupeleissä tuo saksalaisen autojätin brändille.

– Yhtiö haluaa vain myydä autoja, joten kysymys kuuluu ”mitä kautta voimme tehdä lisää kauppaa? Onko seuraava maailmanmestaruus vastauksemme?”

– Olisihan se tietenkin hienoa, mutta monet ihmiset eivät välitä siitä. Mutta entä kannanotto Hamiltonin monien miljoonien sopimusta vastaan? Auttaisiko se enemmän asiakasuskollisuuden rakentamisessa?

Lammers uskoo Hamiltonin joutuvan loppupeleissä tulemaan vastaan neuvottelupöydässä.

– Henkilökohtaisesti uskon tilanteen, jossa Mercedes taipuu Hamiltonin tahtoon, olevan paljon epätodennäköisempi kuin toisinpäin, mies lopettaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.