Romain Grosjean aikoo pyytää jokaiselta tallilta yksityistestiä – ”Haluan ylittää maaliviivan urani päätteeksi”

© Kuva: Getty Images

Hirveässä kolarissa viime sunnuntaina ollut Romain Grosjean ei pysty osallistumaan viikonlopun Sakhirin osakilpailuun. Palovammoista kärsinyt ranskalainen tähtää kuitenkin siihen, että hän voisi hypätä Haas-autoon kauden viimeisessä kilpailussa Abu Dhabissa.

Grosjeanilla on kuitenkin varasuunnitelma sen varalle, että hän ei vammojensa takia pysty kilpailuun osallistumaan. Ranskalainen haluaisi osallistua yksityistestiin, jotta hän voi saattaa F1-uransa päätökseen auton ratissa.

– Haluan hypätä takaisin autoon. Tämä laji on ollut koko elämäni ja minulle olisi tärkeää, että voin ajaa maaliviivan yli F1-autossa urani päätteeksi, Grosjean kertoi perjantain lehdistötilaisuudessa.

– En halua, että viime viikkoinen olisi F1-urani loppu. Vaikka se, että köröttelen Haasilla maaliviivan yli joukon hännillä ei ole yhtä dramaattista, niin se on se, miten haluaisin urani päättää.

– Jos se ei tapahdu, niin toivon saavani mahdollisuuden tehdä sen toisella tavalla.

– Päätös Abu Dhabissa olisi kaunista. Mutta jos se ei onnistu, niin aion soittaa jokaiselle tallille ja kysyä yksityistestiä. Haluaisin ajaa tammikuussa 10-15 kierrosta aivan yksinäni.

Lääkärit eivät ole varmistaneet sitä, että Grosjeanin kädet toipuisivat ensi viikkoon mennestä. Ranskalaisen mukaan kipu on ollut todella kovaa viime aikoina.

– En aio uhrata sormieni liikkuvuutta vain sen takia, että pääsisin kilpailemaan ensi viikolla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.