Päätös Mercedeksen toisesta kuljettajasta voi venyä lauantaille saakka – ”Tiedämme hänen tilanteensa vasta lähempänä”

© Kuva: Getty Images

Mercedes on kinkkisessä tilanteessa ennen kauden päätöskilpailua Abu Dhabissa. Saksalaistallin tähtikuljettaja Lewis Hamilton sairastui koronaan viime viikolla. Yhden kilpailun väliin jättänyt maailmanmestari on innokas ajamaan tulevana viikonloppuna.

Mercedes ei ole kuitenkaan varmistanut sitä, kuka autoon hyppää. Hamiltonia paikannut George Russell hoitaa tallin mediatehtäviä torstaina. Päätös saattaa venyä lauantai-iltapäivään saakka.

Sääntöjen mukaan kuljettajan täytyy osallistua vähintään yhteen harjoitussessioon, jotta hän voi aloittaa kilpailun. Porsaanreikänä on kuitenkin se, että aika-ajot ovat laskettu harjoitukseksi tässä mallissa.

Hyvänä esimerkkinä toimi Nico Hülkenbergin esiintyminen Eifelin osakilpailussa. Saksalainen hyppäsi autoon vasta aika-ajossa.

– Lewiksen tilan paranee koko ajan, mutta tiedämme hänen osallistumisensa vasta lähempänä. Aiomme tehdä kaikkemme, että hän pääsee mahdollisimman nopeasti takaisin autoon, tallipäällikkö Toto Wolff kommentoi keskiviikkona Motorsport.comille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.