Lewis Hamilton ylistää perjantaina Mercedeksen puikkoihin hyppäävää George Russellia – ”Hän on potentiaalinen mestari tulevaisuudessa”

© Kuva: Getty Images

Mercedes tiedotti keskiviikkona, että Williams-kuljettaja George Russell korvaa Lewis Hamiltonin Sakhirin GP:ssä tulevana viikonloppuna. Hallitsevalla maailmanmestarilla todettiin koronavirustartunta maanantaina.

Russell on Mercedeksen junioriohjelman tuorein tähti. Nuori britti nousi Williamsille kaudelle 2019 hänen F2-mestaruusvuotensa jälkeen. Nyt Russell saa ensimmäistä kertaa näytön paikan kirkkaimmissa valoissa.

Hamilton on mielissään korvaajastaan. Britti puhui Expressin haastattelussa hyvää kolleegastaan.

– Hän on tehnyt tällä kaudella loistavaa työtä. Hän on päässyt Williamsilla Q2-sessioon useasti ja saanut hyviä tuloksia, Hamilton aloittaa.

– Hän on lajin tulevaisuus. Potentiaalisia mestareita on olemassa muutama ja hän on yksi niistä. Odotan innolla sitä, miten hän kehittyy.

Russellin täydellinen aika-ajo saldo on pelissä lauantaina. Brittikuljettaja ei ole koskaan sijoittunut aika-ajossa tallikaverinsa perään. Uran pistetili on Russellilta kuitenkin avaamatta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.