F1-tallin uusi venäläiskuski poisti anteeksipyyntönsä kourimiskohustaan – somekansa suuttui: ”Ei tämä noin toimi”

Haasin F1-tallin uusi venäläiskuljettaja Nikita Mazepin poisti julkaisemansa anteeksipyynnön taannoisesta seksuaalisen ahdistelun kohustaan. Formulakansa tuohtui kuskilupauksen ratkaisusta pahemman kerran.

21-vuotias formulapilotti aiheutti Haasille harmaita hiuksia heti F1-uransa ensimetreillä julkaistuaan Instagram-tarinallaan hämmentävän videon, jossa hän kourii nuorta naista auton kyydissä mitä ilmeisimmin vastoin naisen tahtoa.

Venäläisen videosta nousi pian suuri julkisuuskohu, johon myös Haas otti kantaa. F1-talli vakuutti tuomitsevansa jyrkästi Mazepinin käytöksen ja käsittelevänsä asiaa tallin sisäisen kurinpidon kautta.

Mazepin latasi myöhemmin sosiaaliseen median kanavilleen anteeksipyynnön tapauksesta.

Nyt venäläinen päätti kuitenkin jostain syystä poistaa pahoitteluviestinsä. Kyseistä temppua ei katsottu hyvällä formulafanien keskuudessa.

Sosiaalisessa mediassa alkoi kiertää aihetunniste ”#WeSayNoToMazepin” eli ”sanomme ei Mazepinille”. Lukemattomissa aiheesta tehdyissä päivityksissä tehtiin selväksi, ettei venäläiskuski olisi tervetullut F1-sarjaan.

– Voi hyvänen aika. Mazepin poisti anteeksipyyntönsä?! Eihän tämä näin toimi. Nyt on liian myöhäistä yrittää peitellä jälkiään. Sanokaa ei Mazepinille, WTF1-sivuston ylläpitäjä Matt Gallagher latasi Twitterissä.

– Venäläisiä urheilijoida estetään kilpailemasta maailmalla muutamien mätien omenoiden vuoksi. Suurin osa heistä on syyttömiä. F1, FIA ja Haas antavat kuitenkin yhden näistä mädistä omenista kilpailla maailmalla suurimmalla näyttämöllä, James Crofts taivasteli.

– Mitähän vaikkapa W Seriesin kuljettajat ajattelevat Mazepinista? Hän tekee vitsin F1:n ”We Race As One” -kampanjasta, Sarah King raivosi.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.