Max Verstappenin isän Jos Verstappenin mukaan Hondan ensi vuoden voimayksikkö vaikuttaa huomattavasti nykyistä laitteistoa paremmalta.

Vaikka japanilaisyhtiön suorituskyky ei olekaan näyttänyt lainkaan heikolta viime vuosina, ei Red Bull ole onnistunut vieläkään päätavoittessaan eli Mercedeksen kaatamisessa MM-taistelussa.

Seuraava kausi on Hondan viimeinen F1-sarjassa. Japanilaiset vetäytyvät lajista ensi vuoden jälkeen. Entisen F1-kuskin Verstappenin mukaan aikeissa on nyt laittaa kaikki peliin moottorikehityksen osalta.

– Ensi vuonna on tietenkin uusia mahdollisuuksia. Autoa on kehitettävä toden teolla, mutta niin myös moottoriakin. Tiedän sen, että luvassa on uusi Honda-moottori, joka on ehdottomasti parempi kuin se, mikä meillä on tällä hetkellä, hollantilainen vakuutti Ziggo Sportille.