Uutuusradat romukoppaan! Tällaisen F1-kisakalenterin Max Verstappen suunnittelisi

© Kuva: Getty Images

Red Bullin hollantilaiskuski Max Verstappen haluaisi F1-sarjan suosivan enemmän perinteikkäitä klassikkoratoja uusien ratojen sijaan.

Autourheilun kuninkuusluokka on kiertänyt viime vuosina useissa uusissa maissa. F1-kilpureita on nähty tositoimissa tuoreilla radoilla muun muassa Abu Dhabissa, Bahrainissa, Azerbaidzhanissa ja Venäjällä.

Uudet radat eivät ole olleet kaikkien mieleen. Jos Verstappen saisi päättää, ajettaisiin formuloita lähinnä vain Silverstonen, Hockenheimin, Nürburgringin, Suzukan ja Imolan kaltaisilla vanhan liiton klassikkoradoilla.

– Olisi parempi poistaa muutama nykyisistä ja laittaa näitä vanhoja tilalle. Nautin tänä vuonna Nürburgringistä ja Imolasta. Mugellokin oli mukava Ne ovat enemmän vanhan koulukunnan ratoja, Red Bull -tähti sanoi Motorsport Weekin haastattelussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.