Renault’n tallipomon Cyril Abiteboulin mukaan Fernando Alonso ja Daniel Ricciardo antavat selvästi erilaisella tavalla palautetta autostaan.

Kuskeilta saatu palaute kilpurinsa käytöksestä radalla on äärimmäisen tärkeää laitteistoa virittäville insinööreille ja mekaanikoille. Usein toimiva viestintä pilotin ja taustajoukkojen välillä on tärkein menestysresepti mille tahansa formulatallille.

Kuljettajat ovat usein hyvin erilaisia palautteensa kanssa. Abiteboulin mukaan ensi vuonna Renault’lle palaavalta Alonsolta voi odottaa kovaa tekstiä ja tiukkoja vaatimuksia. Velmun hymyileväiseltä Ricciardolta suoraa puhetta kuultiin aniharvoin.

– Alonso on varmaankin hieman aggressiivisempi ja vaativampi. Tärkeistä asioista keskusteleminen ei ole Danielin kanssa helppoa, sillä on oikeastaan aika ujo, tallijehu vertaili GP Racing -julkaisulle.

– Ricciardo ei ole kovinkaan suorapuheinen asioista, jotka eivät toimi. Vaati hetken oppia ymmärtämään, mitä sen hymyn takana oikeasti on, Abiteboul valotti.