Sebastian Vettel pahastui F1-toimittajan erikoisesta kysymyksestä – ”Olen järkyttynyt”

© Kuva: Getty Images

Ferrarin saksalaiskonkari Sebastian Vettel tyrmistyi formultatoimittajalta saamastaan kysymyksestä ajotaitojensa katoamisesta.

Neljä maailmanmestaruutta Red Bullilla aikoinaan voittanut Vettel on joutunut kärvistelemään viime aikoina heikon suorituskyvyn kanssa.

Vettelillä on ollut selviä ongemia päästä sinuiksi autonsa kanssa ja tulokset ovat olleet sen mukaisia. Turkin osakilpailussa saksalainen pääsi kuitenkin kiipeämään pitkästä aikaa palkintokorokkeelle.

Motorsport-total.com-sivusto kysyi Vetteliltä suoraan, ovatko hänen kateissa olleet ajotaitonsa nyt löytyneet uudelleen. F1-veteraani pahastui kysymyksen asettelusta.

– Olen järkyttynyt tuosta tavasta, jolla kysyit tuon kysymyksen. F1-maailma kulkee todella nopeasti ja sinua arvioidaan aina viimeisimmän kisasi perusteella. Meillä on ollut vaikea kausi enkä ole esitellyt parastani, mutta en epäile lainkaan ettenkö voisi tehdä hyvää työtä autossani, Vettel latasi.

– Mielestäni mikään ei ole muuttunut. Olen vain jumittunut monissa kisoissa ruuhkaan, sillä keskikasti on tässä sarjassa todella kilpailullinen, Ferrari-kuski puolustautui.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.