Mercedes-pomo valottaa: tämän tekijän vuoksi Lewis Hamilton voittaa aina

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan Lewis Hamiltonin toistuvien ilmiömäisten ajosuoritusten takana on poikkeuksellinen lahjakkuus sekä saumaton yhteistyö taustajoukkojensa kanssa.

Englantilaistähti ylsi sunnuntaina saavutukseen, jota moni ei uskonut kenenkään tekevän koskaan. Hamiltonin voitto Istanbulin osakilpailussa varmisti hänen seitsemän maailmanmestaruutensa.

Uskomaton virstanpylväs nostaa Hamiltonin tasoihin F1-legenda Michael Schumacherin kanssa MM-tittelien määrässä.

Brittikuskin ylivoimainen dominanssi autourheilun kovatasoisimmassa sarjassa hakee vertaistaan. Formulafanit ovat taivastelleet vuosien varrella useaan otteeseen kuinka yksi mies voi voittaa aina kaiken.

Mercedes-pomon mukaan syy on viime kädessä yksinkertainen. Kaikki on kiinni harvinaisen kovasta työnteosta insinöörien kanssa dataa tutkien. Hamilton omistautuu ammatilleen äärimmäisen vakavissaan yhdessä koko saksalaistallin miehistön kanssa.

– Meillä on Hamiltonin kanssa loistava suhde, joka on kasvanut entisestään näiden vuosien varrella. Talli on sataprosenttisesti hänen tukenaan ja hän on sataprosenttisesti tallin tukena. Tämä on syy sille, miksi hän onnistui tässä saavutuksessa vastoin kaikkia odotuksia, Wolff suitsutti Sky Sportsin haastattelussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.