F1-pomo paljasti Lewis Hamiltonin todellisen reaktion MM-tappioonsa Nico Rosbergille

© Kuva: Getty Images

Mercedes-pomo Toto Wolffin mukaan mestaruustaiston häviäminen Nico Rosbergille sai vain Lewis Hamiltonin vihaiseksi eikä nostatattanut britissä paloa kehittymiseen.

Kun hallitseva maailmanmestari Hamilton hävisi vuonna 2016 F1-mestaruuden tallitoverilleen Rosbergille, pyöri mediassa usein yksi narratiivi – Hamiltonin sisuuntuminen ja motivaatio kehittyä entistä kovemmaksi rattimieheksi.

Englantilaisen arvioitiin tuohtuneen kitkerästä tappiosta talliparilleen niin paljon, ettei hän antaisi sen tapahtua toistamiseen. Vaikka niin ei ole toki toistaiseksi käynytkään, ei MM-häviö ollut Wolffin mukaan niin olennaista Hamiltonin kehityksen kannalta.

– En usko sillä häviöllä olleen mitään roolia. Luulen sen vain ärsyttäneen häntä aikanaan ja sitten hän siirtyi eteenpäin. En usko, että siitä vuodesta jäi mitään erityistä opittavaa. Nico oli vahva, Lewisillä oli muutamia keskeytyksiä ja niin se vain meni, itävaltalainen sanoi Inside Racing -julkaisulle.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.