Brittimedia: Lewis Hamiltonille myönnetään huima kunniatitteli uutenavuotena

© Kuva: Getty Images

Mirror-brittijulkaisun mukaan Yhdistynyt kuningaskunta aikoo myöntää F1-sarjan hallitsevalle maailmanmestarille Lewis Hamiltonille ritarin arvonimen uutenavuotena.

Mercedeksen englantilaistähti varmisti hiljattain jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden autourheilun kuninkuusluokassa. Saavutus on niin poikkeuksellinen, ettei samaan ole yltänyt kuin kaikkien aikojen parhaiden kuljettajien joukkoon usein nostettu F1-legenda Michael Schumacher.

Mestaruutensa jälkeen moni alkoi peräänkuuluttaa Hamiltonille Britannian valtion suurinta kunnianosoitusta eli ritariksi lyömistä.

Vaikka asialle ei olekaan saatu vielä virallista tietoa, on tunnustus Mirror-lehden sisäpiirilähteiden perusteella toteutumassa vuoden vaihteen tienoolla.

Aiemmin tittelin myöntämistä hidastivat epäselvyydet Hamiltonin maksamista veroista Britannian valtiolle. F1-stara asuu virallisesti Monacossa, jossa käytännössä kaikki tulot ovat verovapaita.

Nyt verotiedotkin ovat kuitenkin mitä ilmeisimmin kunnossa, vahvistaa nimettömänä asiaa The Sun -lehdelle kommentoinut virkamies.

– Hän on maksanut oikean määrän veroja. Kaikki on kohdillaan. Alan johtajat ovat ehdottaneet hänelle tätä kunniaa valtavista ansioistaan urheilussa.

Lähteet: Mirror, The Sun


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.