Ferrarin jättävä Sebastian Vettel kertoo, että entisellä Formula 1 -mogulilla Bernie Ecclestonella oli rooli hänen siirrossaan Aston Martinille. Vettel ajaa ensi kaudella Racing Pointilla, joka muuttuu Aston Martiniksi.

Ecclestone on itse väittänyt aiemmin, että hän puhui Vettelin puolesta vahvasti Aston Martin -pomo Lawrence Strollille. Aston Martinin lisäksi Vettel kävi keskusteluja entisen Ferrari-kuski Gerhard Bergerin kanssa, missä hän oli paljastanut kiinnostuksensa DTM-sarjaa kohtaan.

– Kyllä. Ne ovat totta. Puhuin heille molemmille, Vettel paljasti Planet F1:n mukaan.

Vettelin mukaan hän ei kuitenkaan harkinnut DTM missään vaiheessa tosissaan.

– Menneisyydessä DTM-siirto olisi voinut tapahtua, mutta ei nyt. Meillä on nykyään kalenterissa 23 kilpailua, joten aikaa olisi todella vaikea löytää. Se ei olisi ollut realistista.