Valtteri Bottas katkonaisen toisen harjoituksen nopein – Lewis Hamilton kaukana suomalaisen takana

© Kuva: Getty Images

Portugalin GP:n toiset vapaat harjoitukset ovat saatu päätökseen. Katkonaisen session nopeimman ajan kellotti aamupäivän tapaan Valtteri Bottas. Suomalainen oli yli puoli sekuntia muita nopeampi. MM-sarjan kärkinimi Lewis Hamilton oli vasta kahdeksas.

Toiseksi ajoi Lance Strollin kanssa kolaroinut Max Verstappen. Hollantilaisen nopein aika ajettiin kuitenkin medium-seoksella. Verstappenia seurasi viimeisellä kierroksella nopean ajan taululle iskenyt Lando Norris.

Myös Ferrarin perjantai oli onnistunut. Charles Leclerc ajoi toistamiseen neljänneksi ja Sebastian Vettel oli kuudes. Heidän väliinsä asettui ensi kauden Ferrari-kuljettaja Carlos Sainz.

Session ennenaikaisesti keskeyttänyt Pierre Gasly oli peräti seitsemäs. Ranskalaisen auto syttyi tuleen session puolivälissä, mikä päätti Gaslyn iltapuhteen siihen paikkaan. Häntä seurasi tuloksissa Hamilton.

Kärkikymmenikön täydensi Esteban Ocon sekä Alex AlbonKimi Räikkönen oli sijalla 15.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.