Vahvistus: Nico Hülkenberg jälleen F1-auton rattiin – yksi Racing Point -kuljettajista sivussa

© Kuva: Getty Images

Racing Point vahvisti lauantai-iltapäivänä, että Nico Hülkenberg korvaisi Lance Strollin Eifelin GP:n aika-ajossa sekä sunnuntain kilpailussa. Kanadalainen ei pystynyt osallistumaan lauantain harjoitukseen huonovointisena, milloin talli kutsui saksalaisen Nürburgringin radalle.

Hülkenberg ajaa brittitallin riveissä jo kolmatta osakilpailua tällä kaudella. Saksalainen hyppäsi autoon Silverstonessa Sergio Pérezin paikalle, kun meksikolaisella todettiin koronavirustartunta. Hülkenberg ei päässyt edes starttaamaan ensimmäistä kilpailua teknisen vian takia, mutta toi tallille kuusi mm-pistettä seuraavana viikonloppuna.

Hülkenberg menetti paikkansa Renault’lla viime kauden päätteeksi Esteban Oconille. Rata on Hülkenbergille kuitenkin tuttu, sillä saksalainen testasi Nürburgringillä GT-sarjan autoa muutama viikko sitten.

Strollin tilaan ei olla artikkelin kirjoitushetkellä saatu selvennystä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.