Sebastian Vettelin mielestä voittoennätys ei tee Lewis Hamiltonista kaikkien aikojen kuljettajaa

© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton teki historiaa Eifelin GP:ssä, kun britti tasoitti Michael Schumacherin kaikkien aikojen voittomäärissä nappaamalla voiton numero 91. Tämä saavutus aloitti spekuloinnin kaikkien aikojen F1-kuljettajasta. Moni nykyinen -selä entinen kuljettaja on antanut viisisenttisensä aiheesta ja nyt on Sebastian Vettelin vuoro.

Saksalainen ei vähättele kolleegansa savutusta, mutta uskoo vahvasti, että Schumacher pitää kärkipaikkaa yhä hallussaan.

– En voisi arvostaa hänen saavutustaan enempää, Vettel kommentoi Grand Prix 247 -sivuston mukaan.

– Omassa päässäni tuo luku oli jotain, mitä en uskonut kenenkään rikkovan, mutta nyt näyttää siltä, että hän tulee ylittämään sen reippaasti.

– Jokatapauksessa minulle Michael tulee aina olemaan sankarini, hänessä oli jotain, mitä ei ole muissa kuljettajissa vielä nähty. Tämä voi johtua siitä, että idolisoin häntä kasvaessani aikuiseksi. Lewiksen kanssa asia ei ollut niin, sillä kisasin hänen kanssaan silloin.

– Mutta minusta hänellä (Schumacherilla) oli luontainen kyky ajaa kilpaa, ja siihen kun yhdistää vielä uskomattoman työmäärän, niin muovautuu se joksikin uniikiksi, mitä emme ole koskaan sen koommin nähneet, Vettel päättää.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta