Red Bullin kohuttu päällikkö väittää tietävänsä Kimi Räikkösen jatkosuunnitelmat – ”Tiedämme, ketkä kuskit ovat vapailla markkinoilla ”

© Kuva: Getty Images

F1-kauden kuljettajamarkkinat käyvät kuumana para-aikaa. Huhuja lentelee suuntaa jos toiseen, mutta fakta on se, että moottoriurheilun kuningassarjaan mahtuu vain 20 kuljettajaa.

Tarkassa syynissä on ollut Kimi Räikkösen jatko Alfa Romeolla. Usean lähteen mukaan suomalainen olisi jo tehnyt jatkosopimuksen sveitsiläistallin kanssa ensi kaudeksi, mutta Räikkönen kiisti kyseiset väitteet Eifelin kisaviikonlopun aikana.

Nyt samanlaista tietoa kantautuu jo muista talleista. Red Bullin kuljettajien suoritusvastaava Helmut Marko väittää, että suomalainen jatkaisi Alfalla myös ensi kaudella. Itävaltalaiskonkari paljastaa myös ”jäämiehen” tallikaverin henkilöllisyyden.

– Tiedämme, ketkä kuskit ovat vapailla markkinoilla ja ketkä keskustelevat muiden tallien kanssa, Marko paljastaa Kicker-sivuston mukaan.

– Tämän tiedon perusteella Mick Schumacher ajaa Kimi Räikkösen tallikaverina Alfa Romeolla ensi kaudella, minusta se on loistava yhdistelmä.

Nuoren Schumacherin piti hypätä Alfa Romeon kilpurin puikkoihin jo viime perjantain ensimmäisissä harjoituksissa, mutta joutuu vielä odottamaan. Huonot sääolosuhteet estivät session järjestämistä, joten saksalaisen F1-debyytti antaa vielä odottaa itseään.

Schumacher on tällä hetkellä Formuloiden juniorisarja Formula kakkosten piikkipaikalla. Räikkönen puolestaan on F1-sarjan pistetaulukossa vasta sijalla 17.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.