Red Bull -pomo lähettää varoituksen Alex Albonille – ”Haluamme automme lähemmäs toisiaan”

© Kuva: Getty Images

Alexaner Albonin tulevaisuus Red Bullilla ei ole taattu. Thaikuljettaja on jäänyt pahasti jälkeen tallikaveristaan Max Verstappenista MM-pisteissä. Red Bullin johtoporras on vakuuttanut luottavansa Albonin kykyihin, mutta aika käy vähiin. Jatko energiajuomatallissa on thaikuljettajan omissa käsissä, mutta talli on Helmut Markon mukaan valmis katsomaan myös muita vaihtoehtoja.

Tallipäällikkö Christian Horner toistaa kolleegansa sanoja. Red Bullin vaihtoehtoihin kuuluu Albonin lisäksi Nico Hülkenberg sekä Sergio Perez. Jos Albon korvattaisiin, tulisi uusi kuljettaja Red Bullin organisaation ulkopuolelta.

– Jos haluamme toisen ratkaisun kuljettajatilanteeseen, joutuisimme katsomaan vaihtoehdot oman kuljettajavalikoimamme ulkopuolelta. Alpha Taurin kuljettajatilanne on lähes lyöty jo lukkoon, Horner kommentoi Motorsport.comin mukaan.

– Alex olisi meidän ykkösvalintamme, mutta hänen täytyy ansaita paikkansa. Jokainen tallin sisällä toivoo sitä. Ja Mugellossa tilanne näytti etenevän siihen suuntaan.

– Mutta nyt hänellä on ollut pari vaikeaa kilpailua. Hänen pitää palata takaisin tasolleen tänä viikonloppuna ja eritoten Imolassa. Hän on suosittu tallin sisällä, mutta fakta on se, että haluamme kaksi autoamme lähemmäs toisiaan. Se on välttämätöntä, jos haluamme haastaa Mercedestä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.