Rangaistus tulossa? Kahdelta F1-kuljettajalta amatöörimäinen yhteentörmäys – ”Onko hän vi*tu sokea?”

© Kuva: Getty Images

Portugalin GP:n toiset vapaat harjoitukset jouduttiin keskeyttämään toistamiseen, kun Lance Stroll sekä Max Verstappen kolaroivat keskenään. Verstappen yritti ohittaa Racing Point -kuskin sisäkautta, mutta tuli suoraan pimeästä kulmasta. Stroll ei nähny hollantilaista, mikä johti yhteentörmäykseen.

Verstappen ei sanojaan säästellyt tiimiradiossa osuman jälkeen.

– Mikä vit*u tätä kaveria vaivaa? Onko hän vit*u sokea, Verstappen raivoaa tallilleen.

Strollin iltapuhde päättyi kolariin, mutta Verstappen pystyi jatkamaan matkaa. Sessio jouduttiin keskeyttämään jo toista kertaa. Pierre Gaslyn Alpha Tauri syttyi tuleen session puolivälissä. Tämä keskeytti toiminnan radalla hetkeksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.