Portugalin GP:n voittaja Lewis Hamilton häkeltyi uudesta F1-ennätyksestään – ”En olisi osannut kuvitellakaan tätä”

© Kuva: Getty Images

Portugalin GP:n voittanut Lewis Hamilton kertoi lyöneensä itsensäkin ällikällä noustuaan F1-sarjan kaikkien aikojen voittotilaston kärkeen.

Vaikka Algarven osakilpailun lähtö oli vähintäänkin kaoottinen, ruutulipulle tultaessa marssijärjestys näytti turvallisen tutulta. Voiton vei jälleen kerran kuusinkertainen maailmanmestari Hamilton tallitoverinsa Valtteri Bottas perässään.

Hamilton nousi saavutuksellaan Michael Schumacherin ohi kaikkein aikain osakilpailujen voittojen määrässä. Saksalaislegendan saldo oli 91. Hamiltonilla on nyt yksi enemmän.

Vaikka virstanpylväs näytti suorastaan väistämättömältä, ei englantilainen ollut uskoa sitä itsekään palkintokorokkeen korkeimmalle askelmalle kiivetessään.

– En olisi osannut koskaan kuvitellakaan olevani tässä, missä olen tänään. Minulla ei ollut kristallipalloa, kun päätin tulla tähän talliin. Tässä nyt kuitenkin olen ja ainoa mitä voin kertoa teille on se, että yritän ottaa kaiken irti jokaisesta päivästä, Hamilton taivasteli.

– Vaatii hetken aikaa, että tämän ymmärtää. Puskin yhä täyttä häkää tullessani maaliviivan yli. Olen yhä vahvasti henkisesti kisavaihteessa. En pysty löytämään oikeita sanoja tällä hetkellä, brittitähti naurahti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.