Menettääkö alisuorittava Red Bull -kuljettaja ajopaikkansa kesken kauden? Tallipomo myöntää kellon tikittävän – ”Kilpailut alkavat käydä vähiin”

© Kuva: Getty Images

Alexander Albon voi merkitä Portugalin GP:n jälleen yhdeksi pettymykseksi. Kuudennesta lähtöruudusta startannut thaikuljettaja jäi ilman pisteitä sunnuntai-iltapäivänä. Kaiken lisäksi kolmanneksi sijoittunut Max Verstappen ohitti Albonin kierroksella kilpailun loppuvaiheilla.

Albonilla ei ole sopimusta Red Bullin kanssa ensi kaudeksi. Talli on myöntänyt katselevansa eri vaihtoehtoja Verstappenin aisapariksi kaudelle 2021. Tallipäällikkö Christian Hornerin mukaan ajopaikka on kuitenkin thaikuljettajan käsissä, mutta kello tikittää.

– Hänellä oli vaikea kilpailu, Horner kertoi RaceFans-sivuston mukaan. 

– Meidän täytyy tarkastastella dataa ja katsoa missä mentiin vikaan. Emme tiedä miksi hänen renkaansa kuluivat paljon nopeammin muihin verrattuna. Hänen täytyy parantaa ensi viikolla.

– Kilpailuja ei ole enää montaa jäljellä, joten joudumme alkamaan miettiä kuljettajatilannettamme ensi kaudeksi. Aiomme tehdä päätöksen seuraavien viikkojen aikana.

Hornerin mukaan Albonia ei korvata kesken kauden.

– Olemme sitoutuneet Alexiin täksi kaudeksi, jokainen tallin sisällä haluaa nähdä hänet toisessa autossa ensi kaudella. Hän on loistava persoona ja hänellä on talenttia. Asiat eivät vain suju juuri nyt.

Albon on lähes 100 pistettä Verstappenia perässä MM-taulukossa. Toisen vuoden kuljettajan paras tulos tuli Toscanan GP:ssä Albonin ohittaessa ruutulipun kolmantena.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.