Lähde: F1-konkari ajaa viimeistä kauttaan Formula 1 -sarjassa – ”Hän ei ole voittanut seitsemään vuoteen”

© Kuva: Getty Images

Kevin Magnussenin F1-ura on tulossa päätökseen kauden 2020 päätteeksi, raportoi tanskalaislehti BT. Lehden kirjeenvaihtaja Peter Nyygard keskusteli tanskalaiskuljettajan kanssa Eifelin osakilpailussa, milloin Magnussenin rajalliset mahdollisuudet paljastuivat.

– Olen 99,9-prosenttisesti varma, että Kevinin F1-ura päättyy Abu Dhabin osakilpailussa tällä kaudella, Nygard kirjoittaa.

– Hänen uransa on yksi koronaviruksen uhreista, tyrehtyneiden tulojen takia tallit etsivät varakkaampia tukijoita kuljettajien kautta, Haas saattaa istuttaa kaksi varakasta tulokasta molempiin autoihin ensi kaudella.

Günther Steiner ja Gene Haas eivät voi uskoa, että kaksi tulokasta suoriutuisi paremmin Keviniin verrattuna, mutta he tuovat lisää rahaa budjettiin ja se on nyt tärkeintä.

– Kevinin tavoite on aina ollut maailmanmestaruus, hän haluaa taistella voitoista, mutta pandemian takia se ei enää ole mahdollista. Hän ei halua tai pysty maksamaan itselleen näyttöpaikkaa huonompaan talliin.

– Ja tämän takia hän lähtee sarjasta. Hän on voittanut edellisen kerran yli seitsemän vuotta sitten Formula Renault -sarjassa, mutta täällä voittoa on turha odottaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.