George Russell ei ole huolissaan ajopaikastaan ensi kautta ajatellen – ”Aion olla radalla Williamsin autossa ensi kaudella”

© Kuva: Getty Images

George Russell ei ole huolissaan ensi kauden paikastaan Williamsilla. Britin tulevaisuus on joutunut uhan alle viimeisten raporttien perusteella. Syynä tähän on ollut Williamsin potentiaalinen kiinnostuminen Sergio Perezin palveluksista. Meksikolainen on vailla ajopaikkaa kaudelle 2021.

Williamsin tuoreet muutokset johtoportaaseen saattavat muuttaa tallin näkemystä Russellin suhteen. Britti on teoriassa vain ”lainassa” brittitallilla, sillä vuoden 2018 F2-mestari on Mercedeksen omaisuutta. Nicholas Latifi tuo tallille paljon lisävaroja budjettiin, mikä voisi johtaa myös Russellin korvaamiseen.

Russell ei kuitenkaan ole huolissaan tilanteesta. Hänen mukaansa sopimustilanteeseen ei ole tullut muutoksia ja britti olettaa ajavansa Williamsia myös ensi kaudella.

– Minulla on sopimus ensi kaudeksi, omistajien vaihtuminen ei vaikuta siihen, Russell kertoo lehdistötilaisuudessa.

– Mikään ei ole muuttunut. En ole vielä puhunut uuden omistajaportaan kanssa, koska minusta tilanteessa ei ole epäselvyyttä. He ovat täällä kilpailuviikonloppuna, joten asioihin tulee varmasti selkoa pian.

– Aion olla radalla Williamsin autossa ensi kaudella, päättäväinen Russell toteaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.