Tallipomo: Albonilla sama ongelma Red Bullin F1-autossa kuin Gaslylla

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tallipäällikön Christian Hornerin mukaan Alex Albonilla vaikuttaa olevan samanlaisia vaikeuksia kuin edeltäjällään Pierre Gaslylla käsitellä energiajuomayhtiön autoa.

Lupaavasti radoilla esiintynyt ranskalaislupaus Gasly sai viime kaudella elämänsä suurimman tilaisuuden. Nuorukainen ylennettiin Toro Rossolta ykköstalliin Red Bulille Max Verstappenin rinnalle.

Odotukset jäivät kuitenkin lunastamatta. Tulokset olivat niin heikkoja, että Gasly korvattiin kesken kauden Red Bullin toisella juniorilupauksella Albonilla.

Brittiläis-thaimaalainen ajoi viime vuonna loppukauden niin vahvasti, että hänet palkittiin vuoden tulokkaana. Tänä vuonna ajovire on kuitenkin ollut jotain aivan muuta. Albonin suoritukset ovat olleet jopa yllättävänkin kehnoja.

Hornerin mielestä Albon kärsii täsmälleen samasta ongelmasta kuin Gasly – RB16-kilpuri ei vain sovi kuskilupausten ajotyyliin.

– Tämä auto voi olla hieman herkkä peräpäästä jarruttaessa. Se voi tehdä elämästä vaikeaa Alexille, kuten se teki Pierrellekin viime vuonna. Se on jotain, jota olemme pyrkineet ratkaisemaan toden teolla, tallipamppu sanoi Racefans-julkaisulle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.