Renault yrittää saada Fernando Alonson autonsa puikkoihin mahdollisimman pian – ”Keskustelemme siitä FIA:n kanssa”

Renault julkisti aiemmin kesällä, että kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso palaa ranskalaistalliin kaudelle 2021. Daniel Ricciardo jatkaa uraansa McLarenilla, joten paikka Esteban Oconin vierellä jäi tyhjäksi.

Kaksi vuotta sarjan ulkopuolella kisannut Alonso haluaa RS20-kilpurin puikkoihin mahdollisimman nopeasti. Kyse ei ole halusta kilpailla, mutta tottua auton ohjaukseen ennen ensi kauden alkua.

– Aluksi Fernandolla ei ollut kiire päästä ajamaan autoa, mutta nyt hän on osoittanut kiinnostusta päästä nykyisen auton puikkoihin. Yritämme luoda mahdollisuutta hänelle päästä testaamaan meidän kanssamme. Kyse ei kuitenkaan ole vapaiden harjoitusten testaamisesta, hän ei tarvitse sitä, Renault’n tallipäällikkö Cyril Abiteboul kommentoi Motorsport.comin mukaan.

Yksi vaihtoehto Alonsolle olisi kauden päätöstesti Abu Dhabissa, mutta sääntöjen mukaan tallit saavat käyttää testissä vain niitä kuljettajia, jotka ovat esiintynet vähintään kahdessa osakilpailussa kuluvalla kaudella.

– Se on meille yksi vaihtoehto. Keskustelemme FIA:n kanssa siitä mahdollisuudesta, Abiteboul jatkaa.

– Aluksi hänen (Alonson) keskittymisensä kohdistui vasta vuoteen 2022, mutta viimeaikaiset suorituksemme ovat herättäneet hänen motivaatiotaan.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille