Ongelmia paratiisissa? Max Verstappen ei suostunut paljastamaan syitä moottorivikoihinsa – ”Se ei kuulu kenellekkään”

© Kuva: Getty Images

Mestaruuspisteissä kolmantena majaileva Max Verstappen jäi ilman pisteitä molemmissa Italiassa ajetuissa osakilpailuissa. Hollantilainen kärsi Hondan voimanlähteen ongemista molemmissa koitoksissa, mikä johti kahteen peräkkäiseen keskeytykseen.

Red Bull tai Honda eivät ole avanneet ongelmaa julkisesti suuremmin. Verstappen myöntää, ettei hän odota ihmeitä Venäjän osakilpailulta.

– En odota mitään ihmettä tapahtuvan Sotshissa, yleensä kolmas sija on meille tavoitettavissa, mutta uskon että McLaren, Racing Point sekä Renault tulevat olemaan kintereillämme, Hollantilainen kommentoi torstain lehdistötilaisuudessa.

Verstappenin mukaan keskusteluja Hondan kanssa on lyhyen tauon aikana käyty.

– Monzan ongelma on jo korjattu, mutta vika Mugellossa oli erilainen. En aio kertoa teille tarkemmin siitä, koska se ei kuulu kenellekkään. Pääasia on se, että se on korjattu. Istuimme alas ja keskustelimme siitä, tietysti kerroin heille, miten asiat ovat. Olemme keskeyttäneet kolmesti yhdeksässä kilpailussa, se ei käy päinsä.

– Näissä asioissa täytyy olla rehellinen. Meidän nokkamme ovat kuitenkin kohti samaa suuntaa ja haluamme taistella yhdessä palkintosijoista sekä voitoista.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta