McLaren luottaa uuteen aeropäivitykseensä Venäjän GP:ssä – onko kyseessä jälleen kopiointia?

© Kuva: Getty Images

McLaren aikoo käyttää uutta etusiipipäivitystään Lando Norriksen kilpurissa myös aika-ajossa sekä kilpailussa. Uusi siipi nähtiin ensi kertaa Mugellossa Carlos Sainzin autossa muutama viikko takaperin. Tällä viikolla oli nuoren britin vuoro testata uutta lelua.

Brittitallin perjantai oli toiveita herättävä ja talli teki datan perusteella päätöksen, että Norris käyttäisi uutta etusiipeä läpi viikonlopun. Päivityksen testaaminen kisaolosuhteessa ei ollut kuitenkaan itsestäänselvyys: Tallilla on puutetta varaosista, minkä takia Norris testaa siipeä yksin.

– Perjantain vauhti oli hyvää, McLarenin tallipäällikkö Andreas Seidl kommentoi Sky sportsille.

– Toivottavasti saamme pidettyä momenttumin yllä, teimme autoon vielä muutoksia yön läpi, joten toivottavasti voimme ottaa seuraavan askeleen auton suorituskyvyssä.

– Päätimme jatkaa uuden siiven testaamista Landon kanssa aamulla sillä mielin, että käytämme päivitystä myös aika-ajossa sekä kilpailussa. Carloksen kanssa pysymme kuitenkinkin vanhassa siivessä.

– Tämä uusi päivitys on vain yksi osa suurempaa päivityspakettia, jonka pyrimme tuomaan autoon pikku hiljaa kauden aikana. Mutta datankeräys on tällä hetkellä prioriteetti, minkä takia käytämme kahta eri strategiaa autoissa.

– Samalla ongelma on myös logistinen, uuden siiven osia on vähän. Me emme ole pystyneet antamaan samaa päivitystä molemmille kuljettajille.

Tarkkasilmäiset ovat jo osoittaneet yhdennäköisyydet McLarenin uuden -sekä Mercedeksen vuosia käytössä olevan etusiiven välillä.

Ylhäällä McLarenin vanha siipi, alapuolella uusi. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.