Kimi Räikkösen F1-tallipomolta ylistystä Michael Schumacherin pojalle – ”Tulevan maailmanmestarin elkeet”

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeon tallipäällikön Frederic Vasseurin mielestä Mick Schumacherilla vaikuttaa olevan kaikki eväät nousta vielä aikanaan F1-maailmanmestariksi.

Formula 2 -sarjan MM-taistelua parhaillaan johtavan saksalaislupauksen nousua kuninkuusluokkaan on odoteltu vesi kielellä jo pitemmän aikaa formulafanien keskuudessa.

Formulalegenda Michael Schumacherin pojan lahjakkuus ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Ferrarin nuorten kuljettajien akatemian kasvatti on päänyt jo testaamaan sekä Alfa Romeon että Ferrarin F1-autoja.

Nürburgringin kisaviikonloppuna Schumacher pääsee jälleen Alfa Romeon C39-kilpurin rattiin perjantain vapaissa harjoituksissa. F1-lupausta odotetaan jo innolla sveitsiläistallin leirissä.

– Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Mick olisi yksi alasarjojen suurimmista lahjakkuuksista. Hänen viime aikojen tuloksensa ovat osoittaneet sen. Hän on tietenkin nopea, mutta hän on myös tasaisen varma ja kypsä ratin takana. Kaikki tulevan mestarin elkeet, tallijehu hehkutti.

– Hän vakuutti meidät työmoraalillaan ja lähestymistavallaan ajamista kohtaan niillä kerroilla, kun hän oli meidän kanssamme viime vuonna. Odotan taas innolla työskentelyä hänen kanssaan Nürburgringillä, Vasseur intoili.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.