Rankan joukkokolarin keskelle Mugellon F1-kisassa joutunut Haas-kuski Romain Grosjean taivasteli tiimiradiossa kilpakumppaniensa ajoliikkeitä.

F1-kauden toinen Italian osakilpailu Toscanan GP alkoi varsin yllättävällä tavalla. Pelti rytisi oikein urakalla heti kilpailun ensimetreillä. Autonsa romuttivat muun muassa Red Bullin tähtikuski Max Verstappen ja viime kisan voittaja Pierre Gasly.

Radalle tuotiin turva-auto, minkä jälkeen kisa saatiin taas käyntiin uudella lähdöllä. Pian kuitenkin kolaroitiin toistamiseen. Tällä kertaa otettiin yhteen maalisuoralla rytäkässä, jossa olivat osallisena ainakin Carlos Sainz, Romain Grosjean ja Antonio Giovinazzi.

Grosjeania odottamaton vaaratilanne hätkähdytti toden teolla. Ranskalainen antoi tuntemuksiensa kuulua varsin ärhäkästi törmäysten jälkeen.

– Tuo oli aivan vitun tyhmää siltä, joka oli kärjessä. Yrittävätkö he tappaa meidät vai mitä? Tämä on pahinta, mitä olen ikinä nähnyt, Haas-pilotti taivasteli tiimiradiossa.