F1-tallipomo: Racing Point menettää parhaimman kuskinsa

© Kuva: Getty Images

McLarenin toimitusjohtajan Zak Brownin mielestä Racing Point luopuu parhaasta kuskistaan potkiessaan Sergio Perezin ulos Lance Strollin sijaan.

Yhtenä F1-sarjan keskikastin parhaista kuskeista pidetty Perez ilmoitti keskiviikkona reilut viisi vuotta kestäneen taipaleensa Force Indian nimellä vuonna 2014 perustetun Racing Pointin riveissä päättyvän tähän vuoteen.

Meksikolaisen paikan tallissa ottaa Ferrarilta lähtevä nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel. Perez on toistaiseksi vailla uutta työpaikkaa kuninkuusluokassa.

Kilpailevan tallin johtomiehen Brownin mielestä Racing Pointin päätös ei ollut kaikista loogisin. Vaikka tallin omistajan Lawrence Strollin pojasta ei oltu tietenkään luopumassa, eivät Perezin tulokset antaneet suurempaa syytä lähtöpasseille.

– ”Checo” on äärimmäisen hyvä kilpakuski. On harmillista, että hän menettää paikkansa. Hän on heidän kahdesta kuskistaan paremmin pärjäävä osapuoli. Kuten tiedämme, hänen isänsä ei kuitenkaan omista tallia. Oli siis selvä, että Perezin oli lähdettävä heidän halutessa Vettelin, amerikkalainen valitteli.

McLaren-pamppu uskoo Perezille löytyvän vielä uusi osoite formula ykkösissä.

– Hän päätyy varmaankin Formula 1:een, jos veikkaisin. Luultavasti Haasille tai Alfa Romeolle, Brown povasi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.