F1-kuski vahvistaa jättävän Racing Pointin – periikö pestin Sebastian Vettel?

© Kuva: Getty Images

Sergio Perez vahvisti huhut lähdöstään Racing Pointin F1-tallista kuluvan kauden päätteeksi.

Meksikolaiskuski on ollut jo pitkään potkuhuhujen keskiössä huolimatta siitä, että hän teki uuden kolmivuotisen sopimuksen Racing Pointin kanssa viime vuonna.

Ferrarin jättävän Sebastian Vettelin on puhuttu ottavan Perezin paikan brittitallissa, joka muuttaa ensi vuonna nimensä Aston Martiniksi. Nelinkertaisen mestarin neuvottelut tallin kanssa on jo vahvistettu Aston Martinin osaomistajan Toto Wolffin toimesta.

Nyt ainakin osa huhuista sai varmistuksen Perezin julkaistua tiedotteen, jossa hän vahvistaa vaihtavansa maisemaa tämän vuoden jälkeen.

– Jokaisella asialla elämässä on alku ja loppu. Seitsemän vuoden jälkeen aikani tämän tallin kanssa päättyy tämän kauden jälkeen. Se sattuu hieman, sillä panostin tähän talliin todella vaikeiden aikojen läpi. Onnistuimme puskemaan esteiden läpi ja olen ylpeä monien tallitovereideni työpaikkojen pelastamisesta, meksikolainen tunnelmoi.

Perez liittyi talliin jo vuonna 2014 sen kulkiessa vielä nimellä Force India. Siitä lähtien F1-konkari on ollut yksi keskikastin vakuuttavimmista haastajista.

– Pidän kiinni muistoistani, ystävyyksistä ja hienoista yhteisistä hetkistä. Tulen aina olemaan kiitollinen tilaisuudesta, jonka Vijay Mallya (Force Indian perustaja) antoi minulle. Hän uskoi minuun ja antoi minun jatkaa uraani Force Indian kanssa, Perez kiitteli.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.