Daniel Ricciardo uskoo Renault’n voivan taistella taas kärkipään tuntuman sijoituksista Monzan kilpailussa tällä viikolla.

Pitkään keskikastissa vääntänyt Renault nousi Belgian kisaviikonloppuna monet yllättäen aivan uudelle tasolle. Olosuhteet olivat autojätille mainiot ja jälki radalla olikin sen mukaista.

Ranskalaisten vauhti oli reilusti aiempaa parempaa, mikä näkyi komeasti Ricciardon tuloksissa. Australialaiskuski ajoi koko kautensa parhaan aika-ajotuloksen ja nappasi vielä sunnuntain kisassa nopeimman kierrosajan nimiinsä.

Ricciardo luottaa Renault’n jatkavan samaan malliin Italian GP:ssä tulevana viikonloppuna.

– Sitä voidaan varmasti odottaa meiltä näillä matalan downforcen radoilla. Voimme odottaa olevamme taas kilpailukykyisiä Monzaan tultaessa. Siihen voimme uskoa. Se olisi vahva oletus ainakin minun puoleltani, aussitähti vakuutti Motorsportille.