Williams haaveilee Ferrarin haastamisesta Belgian GP:ssä – ”Miksipä ei?”

© Kuva: Getty Images

Williams toivoo voivansa haastaa harvinaisen heikosti harjoituksissa ja aika-ajoissa esiintynyttä Ferraria Belgian GP:ssä.

Kärkikolmikon MM-haastajana tunnettu Ferrari on ollut tänä vuona poikkeuksellisen vaisussa vireessä. Voittoja italialaisilla ei ole vielä lainkaan, eikä vauhti ole ollut lähelläkään päävastusta Mercedestä.

Belgian kisaviikonloppuna Ferrari onnistui tipahtamaan häntäpään jämäsijoille saakka harjoituksissa. Lauantain aika-ajoissa Sebastian Vettel ja Charles Leclerc jäivät ulos jatkosta jo toisessa sessiossa.

F1-ikonin suorituskyky on niin pahasti kateissa, että jopa karmeissa talousvaikeuksissa vuosien ajan rämpinyt Williams uskoo maranellolaisten olevan päihitettävissä.

– Miksipä ei? He eivät näyttäneet kovinkaan erikoiselta perjantaina. Toivottavasti voimme pysyä heidän kintereillään ja taistella heidän kanssaan, Williamsin kehityspomo Dave Robson sanoi Motorsportille.

– En usko heidän suoranopeutensa olevan erityisen loistavaa myöskään. Hieman kuin meilläkin. Aiomme ehdottomasti yrittää, Williams-pamppu lupasi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.