Perjantain toiset vapaat harjoitukset on saatu päätökseen Belgiassa. Session nopeimman ajan kellotti Red Bullin Max Verstappen ajalla 1:43.744. Hollantilaista seurasi yllättänen hänen entinen tallikaverinsa Daniel Ricciardo.

Ricciardon iltapäivä ei kuitenkaan ollut menestys: aussi joutui jättämään harjoituksen kesken teknisen vian takia. Toinen Renault-kuljettaja Esteban Ocon suoriutui myös mallikkaasti. Ranskalainen oli kahdeksas, vain neljä kymmenystä tallikaveriaan perässä.

Mercedes-kuljettajat jäivät ilman kärkiaikaa toisessa harjoituksessa. Hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton oli kolmas ja Valtteri Bottas vasta kuudes. Hopeanuolten väliin mahtui Sérgio Perez sekä Alexander Albon.

Ferrarin perjantai oli täysi floppi. Sebastian Vettel oli vasta 17, eikä Charles Leclerc pystynyt paljon parempaan. Belgian GP:n viime vuonna voittanut monacolainen oli kaukana kärjen vauhdista sijalla 15.

Ferrarin asiakastalli Alfa Romeo peittosi ”isoveljensä” yli neljällä kymmenyksellä. Kimi Räikkönen hävisi tallikaverilleen Antonio Giovinazille vain muutaman sadasosan. Suomalainen oli lopulta 14.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Formula 1

@F1
FP2 CLASSIFICATION

Red Bull and Renault run riot!

#BelgianGP 🇧🇪 #F1