Silverstonessa ajettu 70. juhlavuoden osakilpailu ei osoittautunut pelkäksi juhlaksi Mercedeksella. Talli jäi ensimmäistä kertaa ilman voittoa ja autossa oli havaittavissa selviä ongelmakohtia. Tallipäällikkö Toto Wolff on kuitenki varma, että talli toipuu kilpailusta ensi viikonloppuun mennessä.

Suurin ongelma tallille oli rengaskuluma. Molemmat hopeanuolet tuhosivat renkaansa nopeasti, kun kilpailun voittajalla Max Verstappenilla ei näyttänyt olevan mitään hätää.

– Meillä oli huono päivä. Meillä on kourallinen päiviä aikaa etsiä mikä meni vikaan, keksiä ratkaisu, testata sitä Barcelonassa ja toivottavasti saamme paremman kilpailun sunnuntaina, Wolff kertoo Evening Standard -lehden mukaan.

– Siitä tulee hastavaa, mutta meillä on ollut tällaisia päiviä aiemmin. Olemme aina tulleet takaisin vahvempana, joten odotan Barcelonaa innolla. Opimme eniten silloin, kun häviämme.

MM-johdossa majaileva Lewis Hamilton myönsi kilpailun jälkeen, että Verstappenin voitto toi toivottua haastetta hallitsevalle maailmanmestarille.

– On hienoa, että Max voitti. Niin kuin jo sanoin, kaipaan tiukkaa kilpailua ja haasteita, Hamilton kertoi Evening Standard -lehdelle.

– On selvää, että Red Bull pystyy samaan vauhtiin kanssamme kilpailussa. On mielenkiintoista nähdä, kuinka autot kehittyvät loppuvuodesta. En aio sivuuttaa heitä. Loppukaudesta ei tule helppoa. Näyttää siltä, että saamme kilpailla toden teolla.