Racing Pointin omistaja Lawrence Stroll julkaisi tiedotteen, missä kanadalainen kommentoi tallinsa tuoretta rangaistusta. Racing Point todettiin syylliseksi takajarrujen jäähdytysputkien kopioimiseen. Jupakka ei ole vielä ohi, sillä useampi talli aikoo protestoida FIA:n päätöstä väittäen, että rangaistus oli liian lievä.

Stroll ei sanojaan säästellyt tiedotteessa. Stroll ei ollut aiemmin ottanut kantaa tallinsa tilanteeseen.

– En yleensä puhu julkisesti, mutta nyt olen erittäin vihainen kaikista vihjauksista, joiden mukaan olemme toimineet epärehellisesti tai huijanneet. Erityisesti niistä kommenteista, joita on esitetty muiden tallien suunnalta, Stroll aloittaa tiedotteessaan, mikä julkaistiin tallin nettisivuille.

– En ole eläessäni huijannut missään. En missään tapauksessa voi hyväksyä näitä syytöksiä. Ne eivät ole totta. Minun ja tallini rehellisyyttä ei sovi kyseenalaistaa.

– Olemme aina olleet valmistajia ja se ei tule muuttumaan.

Stroll jatkaa kertomalla, että nimenvaihdosta huolimatta talli on ollut sarjassa yli 30 vuotta. Kanadalaisen mukaan Racing Point on tuottanut autoja, joita heidän resursseillaan ei pitäisi pystyä tekemään.

– Tämän vakaasti ja uusilla investoinneilla nousseen tallin menestyksen ei pitäisi olla yllätys kenellekään. Pystymme viimein osoittamaan potentiaalimme toteen, ja meitä pitäisi juhlistaa vahvan suorituskykymme tähden.

– Aion ryhtyä kaikkiin mahdollisiin toimenpiteisiin osoittaakseni syyttyömyytemme. Tallini on tehnyt väsymättömästi töitä saadakseen radalle sen kilpailukykyisen auton, joka tänä päivänä on lähtöruudukossa. Olen aidosti järkyttynyt nähdessäni kilpailijoiltamme näin huonoa urheiluhenkeä.