Nico Hülkenbergin lyhyt stintti moottoriurheilun kuningassarjassa on tulossa päätökseen. Racing Point olettaa, että koronavirukseen sairastunut Sergio Perez olisi tervehtynyt Espanjan GP:seen mennessä.

Saksalainen menetti ajopaikkansa kauden 2019 loputtua Esteban Oconille. Hülkenberg soitettiin apuun Britannian osakilpailuun heti, kun Perezin testi tuli takaisin positiivisena. Saksalainen ei osallistunut voimanlähdeongelman takia ensimmäiseen kilpailuun, mutta oli seitsemäs eilen.

– Näyttäisi siltä, että ”Checo” olisi tervehtymässä ensi viikoksi. Hänet testattiin taas lauantaina. Saamme testit alkuviikosta ja uskon niiden olevan negatiivisia, Racing Pointin tallipäällikkö Otmar Szafnauer kertoi Autosport.comin mukaan.

– Uskone että Barcelonassa, hän on jo autossa. Mutta tämä on vain arvaus, jos en ole oikeassa niin älkää tuomitko minua. En ole selvännäkijä. Mutta jos viruksen käyttäytymistä seuraa, niin olettaisin sen lähteneen hänen elimistöstään.

– Jos Perez ei ole autossa, niin hänen paikkansa ottaisi Nico. Olin 99% varma, että Nico ajaisi molemmat kilpailut Silverstonessa ja nyt olen 99% varma, että Checo ajaa Barcelonassa.