Hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton oli Espanjan toisten vapaiden harjoitusten nopein ajalla 1:16.883. Brittiä seurasi hänen tallikaverinsa Valtteri Bottas. Suomalainen hävisi Hamiltonille noin kolme kymmenystä.

Vaikka lämpötila radalla oli lähes kymmenen astetta korkeampi aamuun verrattuna, ei se näyttänyt hopeanuolten renkaita haittaavan.

Kaukana kolmantena majaili tuttuun tapaan Red Bullin Max Verstappen. Hollantilaine jäi kärkikaksikosta kahdeksan kymmenystä. Häntä seurasi Renault’n Daniel Ricciardo. Aussi sanoi viime viikonlopun jälkeen, että Renault’n nopeus yhden kierroksen aikana ei ollut vain sattumaa. Aika tänään osoitti, että Ricciardon puheissa saattaa olla perää.

Toistaiseksi viikonlopun suurin yllättäjä on ollut Haasin Romain Grosjean. Ranskalainen jatkoi siitä, mihin aamupäivällä jäi sijoittuen viidenneksi toisissa harjoituksissa.

Jos Grosjean on ylisuorittanut, niin päinvastoin teki Alexander Albon. Thaikuljettaja jäi taas tallikaverinsa taakse, ja oli yli puolitoista sekuntia kärkeä perässä.

Keskikasti oli jälleen odotetun tiukka. Viisi kuljettajaa mahtui kymmenyksen sisään toisistaan.

Kimi Räikkösellä jatkui tuttu kaava. Suomalainen jäi Hamiltonista kaksi sekuntia ja oli vasta sijalla 17.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Formula 1

@F1
That's a wrap on our Friday running - and it's a familiar top three

#SpanishGP 🇪🇸 #F1