Red Bullin kuljettajien suoritusvastaava Helmut Marko tunnetaan suorasanaisuudestaan. Vanhan koulukunnan Marko ei kaunistele tuloksia, vaan kertoo palautteen juuri niin kuin hän sen näkee.

Tätä lähestymistapaa on kritisoitu varsinkin nuorten kuljettajien suhteen. Pierre Gasly sekä Alex Albon ovat molemmat olleet itävaltalaisen tulilinjalla viimeisen vuoden sisään, etenkin Gasly.

Max Verstappenin mielestä Markon suorapuheisuus ei ole paha asia. Hollantilainen pystyy samaistumaan tähän ajatusmalliin.

– Usein puhutaan siitä, että Marko olisi liian ankara kuljettajilleen. Minusta hän on vain realisti, Verstappen kertoo De Telegrafille.

– Jos ajat huonosti, niin ajat huonosti. Mutta se toimii myös toisin päin. Marko on suorasanainen ja kysyy aina kaiken sinulta suoraan.

– Isäni sanoo aina, että täytyy olla rehellinen, vaikka se olisikin joskus rankkaa. Mutta siitä ei pidä puhua julkisesti, ihmiset eivät oiken pidä siitä. Yritän kuitenkin aina olla oma itseni.

Nuori hollantilainen pyrkii kovasti kohti ensimmäistä maailmanmestaruutta. Jotkut ovat jopa väittäneet, että Verstappen ei pitäisi vapaapäiviä ollenkaan ajamisesta. Näillä huhuille hollantilainen nauraa.

– Kun en ole radalla, pidän kyllä muutaman päivän taukoa. On tärkeää, että asiat voidaan erottaa. Minulla on hyviä ihmisiä ympärilläni, jotka neuvovat minua tarpeen tullessa.