McLarenin Carlos Sainz esitteli sosiaalisessa mediassa uutta kypäräänsä, jota hän aikoo käyttää kotikisaviikonloppunaan Espanjassa.

Formulasirkus pysähtyy tällä viikolla Barcelonassa, jossa ajettiin alkuvuodesta F1-sarjan talvitestejä. Koronaviruspandemiasta ei ollut tuolloin vielä kansainvälisellä tasolla miltei tietoakaan. Nyt tilanne on varsin toinen kriisin toisen aallon uhatessa Eurooppaa.

Espanjassa ollaan kuitenkin kaikesta huolimatta valmiita ajamaan kuninkuusluokkaa tänä viikonloppuna. Valmiina tositoimiin on myös sarjan ainoa espanjalaiskuski Sainz, joka juhlistaa kotikisaansa erityisvalmisteisella kypärällä.

Sainzin uudessa kypärässä nähdään mustan, keltaisen ja oranssin värejä. Miehen ajonumero 55 on kirjailtu varusteen kylkeen tyylikkäällä grafiikalla.

Katso kuva Sainzin kypärästä alta.

Sainz with a special helmet for this weekend on Instagram. from formula1