Espanjan kisaviikonlopun kolmansissa harjoituksissa nähtiin draamaa session loppupuolella, kun Renault’n Esteban Ocon ajoi nokka edellä seinään kolmosmutkassa. Ranskalainen oli heti tiimiradiossa syyttämässä Haasin Kevin Magnussenia kolarista.

Uusinta näyttää, miten Ocon päästää Haas-kuljettajan ohitse olettaen, että Magnussen on nopealla kierroksellaan. Tanskalainen kuitenkin jarruttaa hetken päästä, mitä Ocon ei odottanut. Ranskalainen teki äkillisen väistön oikealle osuen suoraan seinään.

Kaksikko kutsuttiin heti session jälkeen tuomariston eteen. Kumpaakaan kuljettajaa ei kuitenkaan rangaistu. Tuomariston sekä kuljettajien mielestä tapaus oli ”ikävä vahinko, jossa kukaan ei ollut syyllinen”.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Adam Cooper

@adamcooperF1
No further action after the OCO/MAG incident in FP3: "Both drivers and the Stewards agreed that it was an unfortunate accident and that neither driver was to blame."