F1-paluumuuttaja Nico Hülkenberg myönsi käyvänsä neuvotteluja mahdollisen ajopaikan suhteen Alfa Romeon kanssa. Saksalainen menetti paikkansa Renault’lla Esteban Oconille viime kauden päätteeksi.

– Lyhyt vastaus on kyllä, saksalainen kommentoi F1 Nation -podcastissa. Hülkenbergilta kysyttiin, olisiko hän kiinnostunut tekemään sopimuksen itävaltalaistallin kanssa.

Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur tuntee Hülkenbergin hyvin ja arvostaa häntä suuresti. Saksalainen on ajanut Vasseurin alaisuudessa alemmissa kilpailuluokissa.

– Olen hyvin kiinnostunut jatkamisesta F1-sarjassa. Rakastan sitä yhä. Se on intohimoni. Olen puhunut melko usein Fredin kanssa parin viime kuukauden aikana.

Alfa Romeo ei ole toistaiseksi kiinnittänyt yhtäkään kuljettajaa ensi kaudelle. Lähteiden mukaan Kimi Räikkönen on todennäköisesti lähdössä tallista. Antonio Giovinazzin tulevaisuus on myös epävarma.

Tallin nuoret lupaukset loistavat para-aikaa F2-sarjassa. Robert Schwartzmania sekä Mick Schumacheria on molempia viety huhuissa itävaltalaistalliin. Myös Sergio Perezin nimi on tullut huhumyllyssä esiin. Meksikolaisella on kuitenkin toistaiseksi ajopaikka ensi kaudelle.