Hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton ei anna Toto Wolffin jatkon vaikuttaa hänen tulevaisuuden suunnitelmiin. Mercedeksen tallipäällikkö paljasti perjantaina, että hän käy vielä keskusteluja tulevaisuudestaan tallissa.

Hamiltonilla ei ole vielä sopimusta ensi kaudeksi. Vaikka britin välit tallipäällikönsä kanssa ovat lämpimät, niin ei itävaltalaisen päätös tule Hamiltonin mukaan vaikuttamaan hänen jatkoonsa mestaruustallissa.

– Täytyy muistaa, että tallissa työskentelee monta ihmistä. Meillä on töissä lähes 2000 ihmistä. Joten tallin menestys ei riipu vain yhdestä henkilöstä. Hänen päätöksensä ei tule vaikuttamaan minun jatkooni, Hamilton kommentoi Motorsport.comin mukaan.

– Olen ollut Mercedeksellä koko sen kasvun ajan, menestyksen pohja on vankka. Niin kuin jo sanoin, menestys ei riipu vain yhdestä henkilöstä.

Brittikuljettaja tukee kuitenkin Wolffin päätöstä pohtia vaihtoehtojaan.

– Minusta hän tekee oikein, jokaisen täytyy tehdä niitä asioita, mitkä tekevät sinut onnelliseksi. Olemme saavuttaneet niin paljon yhdessä. Tietysti toivoisin, että hän jäisi. Hänen kanssaan on ollut hauskaa työskennellä. Olen kiitollinen Totolle ja toivon hänelle pelkkää hyvää.