Daniel Ricciardo paljasti potkaisseensa suuttumuksissaan reiän entisen Red Bullin tallitoverinsa Max Verstappenin seinään energiajuomayhtiön kilpurin moottorin hyydyttyä kauden 2018 Yhdysvaltain GP:ssä.

Australialaiskuskin viimeinen kausi kasvattitallinsa Red Bullin riveissä oli suorastaan hämmentävän epäonninen. Ricciardo joutui kärsimään jatkuvista keskeytyksistä, jotka söivät miehen luottamusta brittitallin tekniikkaan.

Austinin osakilpailussa F1-tähden kohdalle sattui jo kauden seitsemäs keskeytys moottorivian vuoksi. Surkea tuuri alkoi olla jo aussikuskille liikaa. Raivo sai leppoisan nauravaisena tunnetusta vitsiniekasta vallan.

– Menin huoneeseeni ja löin seinää kovaa. Se oli halpaa tekoa, joten se meni suoraan läpi. Käteni osui metallin palaseen. Sitten potkaisin seinää uudestaan ja jalkani päätyi Maxin huoneeseen. Onneksi hän oli yhä radalla. Jälkeenpäin sain häneltä viestin, jossa hän kiitti minua huoneensa sisustamisesta, Ricciardo naureskeli.

– Käteni alkoi turvota. Noin tunnin ajan minulla oli todella synkkä olo itsestäni. Luulin rikkoneeni oman käteni. Christian ja Marko (Horner, Helmut, Red Bullin tallipomot) eivät voineet olla edes vihaisia. Minulla oli ollut niin huono kausi täynnä epäonnea, australialainen huokaisi.