Red Bullin Max Verstappenin auto on kokenut suuria muutoksia viimeisen 24 tunnin aikana. Hollantilaisen autoon vaihdettiin vanhempia moottorinosia Hondan huomatessa datassaan, että moottori ei käyttäytynyt toivotulla tavalla.

Verstappenille ei määrätä rangaistusta vaihdosta. Lähde tallin sisällä kertoi Motorsport.comille, että tallin löytäessä poikkeavuuksia moottoridatasta, päätettiin Verstappenille vaihtaa vanhempi moottori autoon sunnuntaina. FIA antoi Red Bullille luvan tehdä näin ilman sanktiota.

Mekaanikot ovat myös tehneet muutoksia auton runkoon, sekä muokanneet hieman auton jousitusta.

Verstappen kommentoi lauantain aika-ajossa, että auto tuntui ”oudolta”.

– Talli tarkisti kaiken, mutta kukaan ei löytänyt toistaiseksi vikoja, Verstappen kommentoi aika-ajon jälkeen.

Myös Lewis Hamiltonin auto on muuttunut lauantaista. Paalulta lähtevä brittikuljettaja vaihtoi vasemman eturenkaansa aloitussettiinsä. Samalla Red Bull -kuljettaja Alex Albon on vaihtanut molemmat takarenkaansa.

Aika-ajossa kymmenen parhaan joukkoon sijoittuneet kuljettajat saavat korvata renkaansa yhtä vanhoilla kumeilla, jos rengas on liian vahingoittunut tallin sekä FIA:n mielestä.