F1-kausi on päässyt kunnolla käyntiin, kun kesän seitsemäs osakilpailu ajettiin sunnuntaina Spassa. Kilpailu toimi lähes peilikuvana viime vuoden koitokselle, mitä havainnollisti parhaiten Ferrarin täysi mahalasku. Italialaistallin kyykkäyksestä motivoituneena annoin jokaiselle tallille risuja sekä ruusuja kisaviikonlopun perusteella.

Mercedes

Ruusut: Business as usual. Hopeanuolten vauhti oli jälleen omaa luokkaansa. Saksalaistallin mielestä kilpakumppani Red Bull pääsi edellisten kilpailuiden aikana liian lähelle suorituskyvyssä. Asia ratkaistiin uusilla runkopäivityksillä, mitkä vähentävät auton ilmanvastusta suorilla. Lewis Hamiltonin ajo oli suvereeniä rengaskulumasta huolimatta. Valtteri Bottas täydensi maailmanmestaria ajamalla puhtaan sekä rauhallisen kilpailun

Risut: Rengaskuluma vaikutti silti olevan ongelma. Span olosuhteet eivät yltäneet helleaaltoihin, mutta ongelmat olivat huomattavissa. Bottas joutui todella hidastelemaan toisen stinttinsä alussa, mikä mahdollisti Max Verstappenin nousun suomalaisen kantaan. Myös Hamilton valitti renkaidensa suorituskyvystä. Seuraavat kaksi kilpailua ajetaan Italiassa, joten lämpötilat eivät ainakaan laske.

Mercedes-kaksikko ei menettänyt yhtäkään sijoitusta kilpailun aikana. Kuva: Getty Images

Red Bull

Ruusut: Max Verstappen teki sen, mitä häneltä pyydettiin: tuo kilpuri kolmantena ruutulipulle. Vaikka hollantilaisella oli enemmän tekemistä lämmittelykierroksella kisaan verrattuna, oli Verstappenin suoritus taattua laatua. Red Bull kasvattaa eroa McLareniin valmistajien pistetaulukossa ja Verstappen saa pitää paikkansa kuljettajien MM-taulukossa toisena.

Risut: Jos Verstappen oli totutun hyvä, niin oli Alexander Albon totutun keskinkertainen. Toisen vuoden kuljettaja jäi tallikaveristaan jälleen yli puoli minuuttia. Kaiken kruunasi viimeisen kierroksen ohitus, mikä pudotti thaikuljettajan lopulta kuudenneksi. Red Bullin kuljettajien kehitysvastaava Helmut Marko vakuuttaa, että talli seisoo Albonin takana. Auto on selvästikkin rakennettu eräs hollantilainen virtuoosi mielessä, mutta kello tikittää. Tulosta pitää syntyä pian.

Renault

Ruusut: Ranskalaistalli käänsi kelloja taaksepäin 2000-luvun alkuun. Renault nappasi parhaimman pistetuloksensa ikinä ja millä tavalla se tulikaan. Daniel Ricciardo ajoi tasaisen kilpailun, jonka aussi kruunasi nopeimmalla kierroksella sekä lisäpisteellä. Paluumuuttaja Esteban Ocon seurasi tallikaveriaan maaliin viidentenä. Ranskalainen ohitti Alex Albonin tyylikkäästi viimeisellä kierroksella, mikä varmasti nostattaa nuorukaisen osakkeita tallin silmissä. Tatuointikone pysyy toistaiseksi kaapissa, mutta suunta on oikea

Ricciardolla oli hymy herkässä kilpailun jälkeen. Ja syystäkin. Kuva: Getty Images

Risut: Tuntuu melkein pahalta etsiä ranskalaistallin suorituksesta jotain moitittavaa. Vaikka Ricciardo olisikin päässyt alussa Verstappenin edelle, olisi sijoituksen puolustaminen ollut todella haastavaa. Talli olisi hyötynyt enemmän hieman hektisemmästä kilpailusta.

McLaren

Ruusut: Kauden yksi yllättäjistä Lando Norris jatkoi vahvoja otteitaan. Britti ei ole vielä kertaakaan jäänyt ulos Q3-osiosta, mikä kertoo miehen tasaisuudesta. Tähän temppuun on pystynyt vain molemmat Mercedes-kuljettajat sekä Verstappen. Norris nosti itsensä lopulta seitsemänneksi aivan Albonin takasiipeen kiinni. Vaikka britti voi olla tyytyväinen suoritukseensa, varjostaa McLarenin viikonloppua kuitenkin tekniset murheet.

Risut: Jos vain yksi auto pääsee starttaamaan kilpailun, ei viikonloppua voi pitää onnistuneena. Carlos Sainzin osakilpailu päättyi ennen kuin espanjalainen pääsi lähtöruutuun. Sainzin voimayksikkö petti, mikä johti pakoputken hajoamiseen. Ensi kaudella Maranellon punaisiin vaihtava espanjalainen on saanut kerättyä vain puolet Norriksen pistemäärästä tällä kaudella. McLaren on edelleen valmistajien pisteissä kolmas, mutta muut tallit lähestyvät uhkaavasti.

Alpha Tauri

Ruusut: Pierre Gasly jatkaa vahvaa alkukauttaan. Ranskalainen onnistui kääntämään epäonnensa kilpailun alkupuolella menestykseksi. Gasly aloitti kilpailun kovimmalla rengasseoksella yrittäen ajaa koko ryhmän pisimmän stintin. Tämä suunnitelma lensi romukoppaan pian, kun turva-auto lähetti kuljettajat varikolle vaihtamaan renkaitaan. Gasly kuitenkin taisteli itsensä kahdeksanneksi ja nousi pistetaulukossa yli Sebastian Vettelin.

Risut: Daniil Kvjatin alkukausi on ollut mitäänsanomaton. Venäläiskonkari on hävinnyt tallikaverilleen joka lauantai, eikä pisteitäkään ole kertynyt tilille kun vasta kaksi. Venäläinen menetti paikkansa italialaistallissa vuonna 2017 ja nytkin takaa kuumotellaan. F2-sarjassa debytoinut Jüri Vips hamuaa ajopaikkaa moottoriurheilun kuninkuusluokasta. Jos virolainen saa kerättyä tarvittavat pisteet superlisenssiin, voi Kvjatin ura F1-sarjassa olla näillä näytöillä ohi.

Kuva: Getty Images

Racing Point

Ruusut: Molemmat kuljettajat pääsivät pisteille. Sergio Pérez sai kairattua itsensä viimeiselle pistesijalle tallin pilatessa hänen kilpailunsa surkealla strategialla. Lance Strollin vauhti oli jälleen odotettua latteampaa. Tallipäällikkö Otmar Szafnauer odotti paljon enemmän kuljettajiltaan, ja nyt 15 pisteen rangaistus alkaakin vaikuttamaan tallin sijoituksiin.

Risut: Racing Point tuntuu tällä hetkellä tikittävältä aikapommilta. Kuljettajamarkkinat sekoittavat tallin kemiaa, auto ei tottelekkaan toivotulla tavalla ja FIA muistuttaa tallia laittomista jäähdytysputkista joka kilpailun jälkeen. Talli ei saa rengastrategioitansa kuntoon ja kaiken lisäksi Renault majailee enää seitsemän pistettä perässä. Tallin on pakko parantaa Monzassa.

Alfa Romeo

Ruusut: Korkeimmalle sijoittunut Ferrarin voimanlähdettä käyttävä talli. Kimi Räikkönen osoitti jälleen olevansa sunnuntaisin työskentelevä mies ohittamalla Sebastian Vettelin kisatilanteessa. Suomalaisen pistetili näyttää edelleen nollaa, mutta tähdet alkavat osua kohdalleen. Antonio Giovinazzi on noussut ensimmäisellä kierroksella yhteensä 16 sijaa tällä kaudella. Vauhdin pitää kuitenkin parantua aika-ajoissa. Kyyti ei riitä Alpha Tauria vastaan, mutta Haas sekä Williams tulisi lyödä joka kilpailussa.

Risut: Edellämainittu Giovinazzi päätti kilpailunsa lyhyeen kolaroimalla kilpailun alkuvaiheessa. Italialainen teki puhtaan ajovirhen, mikä lähetti hänet avuttomana seinään. Giovinazzi ajaa tällä hetkellä myös tulevaisuudestaan. Ferrarin junioriosasto on vahvempi kuin koskaan, ja tunkua F1-sarjaan on valtavasti. Nämä virheet eivät ainakaan nosta italialaisen arvoa.

Ferrari

Ruusut: Molemmat kuljettajat selvisivät ruutulipulle ja Charles Leclercin lähtö oli onnistunut. Siinäpä se.

Kuva: Getty Images.

Risut: Legendaarinen valmistaja on tämän kauden suurin vitsi. Auton kehitys heitettiin roskakoriin juuri ennen kauden alkua ja koko prosessi aloitettiin puhtaalta pöydältä. Viime kauden moottoritutkinnan jälkeen Ferrari on menettänyt yli sekunnin suoranopeutta ja silti Maranellossa väitetään, ettei voimanlähteessä ollut mitään laitonta? Mattia Binotto and co. tahraa tällä hetkellä Ferrarin nimeä niin julmetusti, että vain terva ja höyhenet puuttuvat. Jos ovi ei pian ala käymään, niin joutuu Tifosi itkemään itsensä uneen vielä monen pitkän kisaviikonlopun ajan.

Haas

Ruusut: Budjettikatto ei voi tulla liian nopeasti Haasin kohdalla. Tallilla ei ole resursseja kehittää autoaan, mutta ainakin tulevaisuus on uuden Concorde-sopimuksen pohjilta taattu. Suunta on vain ylöspäin

Risut: Itse kilpailu ei paljon toiveita herättänyt. Kevin Magnussenin lähtö oli mainio, mutta siihen ne positiiviset asiat loppuvatkin. Tanskalainen ohitti ruutulipun viimeisenä Nicholas Latifin perässä. Romain Grosjeanin kisa oli rauhallinen mutta tulokseton. Kaudesta tulee pitkä.

Williams

Ruusut: Valo alkaa viimein pilkistämään pitkän tunnelin päässä. Williamsin tulevaisuus saatiin viimein turvattua. Amerikkalaisyhtiö Dorilton Capital osti perinteikkään brittitallin, joka on kärsinyt finanssihuolista jo pitkään. Myös kilpuri on ottanut suuria askeleita eteenpäin viime vuoteen verrattuna. George Russell selvisi jälleen toiseen aika-ajoon, minkä on pakko herättää toiveita brittitallin sisällä.

Risut: Williamsin kisavauhti on silti koko sarjan huonointa. Asiaa ei parantanut Russellin äkillinen keskeytys hänen osuessaan Giovinazzin irronneeseen renkaaseen. Matka on pitkä, mutta ainakin Williams on saanut eväät siitä selviämiseen.